ISOMAT е Гръцка компания с международно присъствие, специализирана в производството на строителни химически материали. Основана е през 1980г. и в момента е един от най-важните производители на строителни материали в югоизточна Европа, с 3 производствени линии в Гърция, Сърбия и Румъния, 4 дъщерни дружества в Русия, Турция, България и Словения, и международни продажби в повече от 50 държави по света.

Компанията произвежда и разпространява повече от 350 продукта, произведени по напреднали технологии, на достъпни цени. По конкретно продуктите на ISOMAT се групират в следните 6 категории:

 
ISOMAT се е посветила на въвеждането на иновации и постоянно развитие на нови продукти. За тази цел компанията разполага с отдел за Проучване и Развитие, съставен от специализиран научен персонал, работещ в 5 химични лаборатории, в които се създават нови продукти всяка година, в отговор на променящите се нужди на пазара и най-новите технологични развития, както и се подобряват съществуващите продукти, при необходимост.

Производствена база на ISOMAT в Солун, Гърция
Производствена база на ISOMAT в Солун, Гърция
Съоръженията на клона на ISOMAT в Инофита, Атина, Гърция
Административни офиси на ISOMAT в Солун, Гърция